Tråd: Miffel Anka

jag har en egen serie sen en lång tid tillbaka och jag undrar hur jag skulle kunna publicera den? allt från dagstidningar till galago och rocky passar, tro jag.
http://www.miffelanka.n.nu/ wink

Sv: Miffel Anka

Det är en väldigt hög konkurrens för att bli publicerad på något av sätten du nämner. Dels behöver du öva väldigt mycket på själva tecknandet, dels behöver du knyta kontakter och dels behöver du bygga upp en imponerande portfölj / CV att kunna visa upp. Om du bara skulle vilja ha läsare, fortsätt med tecknandet på webben och gör reklam för webbserien i alla sammanhang du kommer åt. Och teckna, teckna, teckna, speciellt på sådant du tycker är svårt att få till snyggt. Övning ger färdighet.

Ethno-postmodernism in an Albert Speer pattern dominates.

Sv: Miffel Anka

Sedan så kan jag också tycka att du borde hitta något bättre program att arbeta i, också. Och antingen scanna in dina frihandsteckningar (de behöver ha starka kontraster mellan svart och vitt, bara, så det inte blir murrigt) eller öva upp dig på Illustrator eller liknande.

Men det beror på vilket mål du vill ha, om du vill ha läsare på webben så kan det räcka med att bara göra serier man tycker är kul, om man vill bli publicerad professionellt tar det åratal av hårt arbete innan man eventuellt når fram till slut.

Ethno-postmodernism in an Albert Speer pattern dominates.

Sv: Miffel Anka

Tack!
Ska ladda ner GIMP, det är som Photoshop, fast det är helt gratis och finns att hämta på svenska.
http://gimp.org/
Och jag har en scanner hemma skulle jag tro, och ska börja med sådan publicering så snart som möjligt och ska sattsa på enskilda rutor, dvs en ruta.
Såg på nätet att bilden blir aningen lättare att se och läsa för den delen.
Och så kom jag ju på att Pondus har en sån där månadens serie-sak tror jag!
Så Tack igen!
big_smile