Tråd: Köp o sälj?

Hej alla! Är ny på sidan, och har kikat runt lite på de olika avdelningarna. Jag hittar ingen renodlad "marknad" (typ köp & sälj). Finns en sådan som jag missat, eller finns det en anledning till att en sådan saknas? Har börjat kolla igenom min samling och tänkte försöka avyttra en del av den, men hittar ingen bra säljsida på nätet. Tradera i all ära, men det vore roligare sälja på en mer dedikerad seriesajt.

Sv: Köp o sälj?

Här kan du nog hitta något av intresse:
http://www.serieforum.se/

Sv: Köp o sälj?

Linus van Pelt skrev:

Här kan du nog hitta något av intresse:
http://www.serieforum.se/

Tack! Verkar bra!

Sv: Köp o sälj?

Precis vad jag med letade efter

Sv: Köp o sälj?

Det är dock så att de bästa säljarna på Serieforum säljer via Tradera. Det handlar dels om hur attraktivt material man har ( får man bjudrusning på Tradera så betalar det sej bra), dels för att det är ett praktiskt sätt att ha ett upparbetat system för bjudning och betalning. Men det kan vara en poäng att posta sina Tradera-auktioner på Serieforum så att man inte drunknar i utbudet.

--------------------------------
        Gamle Gråskägg
        Hemsida -> http://www.forsmarx.se
        Blogg     -> http://forsmark-stralandetider.blogspot.com

Sv: Köp o sälj?

Samtidigt kan jag tycka att det finns en poäng med att det inte ligger någon fokus vid köpande och säljande på seriefrämjandets forum.  Till trots att samlande hör till seriehobbyn (är en aspekt av hobbyn).

/ Jonas

Det finns två sorters vansinne, det ena och det andra... ... yikes big_smile