Tråd: Söker manusförfattare för projekt...

hej.

Jag är en amatör mangaka som bor i Jönköping och jag sitter nu med 7 månaders fritid tills jag ska bege mig söderut för studier=P

Vad jag nu tänkte fylla ut tiden med är att producera några korta serier i mangaformat. Dels som övning och dels för att publicera (hur eller vart får man se).

Men nu är det så att min hjärna slår lite tilt ibland när jag försöker hitta på idér och skriva är inte min starka sida, även om jag behärskar den hyfsat i allafall.
SÅ nu söker jag någon som skulle vilja arbeta med detta tillsammans med mig. Helst ska du kunna skriva i serie-manus format. Dvs som ett filmmanus, fast man skriver om sidor och paneler istället för scener.

skriv gärna ett mail och berätta om din erfarenhet lite så hör jag av mig. Blir ni många som skriver så får jag helt enkelt slumpa fram en=) men självklart så får alla ett svar tillbaka.


Bor ni lokalt vore det fantastisk=)

Cheers

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

"Rutor" brukar man väl använda snarare än "paneler" på svenska, om man ska vara petig.

Ethno-postmodernism in an Albert Speer pattern dominates.

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

Helt rätt=)

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

Vilken form av historier är det du är ute efter?

Jag antar att du har vissa preferenser.

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

Vad anser du om layout/ skissmanus?

Ethno-postmodernism in an Albert Speer pattern dominates.

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

Spelar inte riktigt vad för historia det handlar om, men mer vuxet innehåll är av intresse Magnus=)

Skissmanus är alltid lite lättare att arbeta efter då manusförfattaren ger en mer direkta direktioner att arbeta efter=)

Maila mig gärna det ni har, om ni har något så får vi se om vi kan komma överens=)

Kortare storys är att föredra då de går snabbast att rita=)

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

Spelar ingen roll vad för historia? Så bondage-älvor som sitter och vädrar högerextrema åsikter mellan de sexuella excesserna är helt okej?

Hoppas det. Det är ju vad jag är bra på...


:-)

Sv: Söker manusförfattare för projekt...

asg xD

jadu, det hade vart något för världen att skåda i sin lokala serietidningshylla=)

nä, lite spelar det väl roll vad det är för story. Själv gillar man ju lite mer "normal-standard" genrer, vilket du inte är bäst på;)
Fantasy och sci-fi ligger varmt om hjärtat, men jag är trött på att det alltid ska vara samma gamla storys i nya plagg, så att säga. En bra story ska ha originella och oväntade "twister" och även en så orginell story som möjligt.


Håller själv på med en story, som handlar om att jag har tagit ett sagoväsen och har gjort den till huvudkaraktären i storyn. Allt handlar om dess uppfattning av världen och äventyr och faror den får uppleva.

Det är iaf så pass mkt jag vill dela med mig;) Snacka om att ha vart jävligt svävande i beskrivningen. haha. Får se när man blir klar om man kan publicvera den i någon tidning eller minst på nätet iaf.

Men har du eller någon en schysst story så är det bara att höra av sig. Gillar jag det så anntar jag utmaningen, annars inte. Måste ju gilla vad man gör, iaf i början av karriären som tecknare.