Tråd: Montana Blue

Jag kommer att publicera en serieutgåva med min hjältinna Montana Blue 2013, omslaget kan ses på min RETROFUTURE blogg (kategorin "serier"). Jag har nog nämnt att nåt är på gång men sånt här tar ju sin lilla tid och det ska dessutom in mellan annat som går ut.

Jag publicerade Montana Blue i novellform i en specialutgåva från RETROFUTURE ifjol, den har sedan dess repriserats två gånger. Richard Svensson (mest känd från UFO-Aktuellt tror jag) tecknar serieversionen. Originalutgåvan finns att få tag på.

Räknar jag in alla Deep Purple utgåvorna jag släppt (60) så är jag uppe i 98 stycken ("fanzines") totalt sedan 1978 nu i september (då jag pytsar ut RETROFUTURE 5). Sen kommer Montana Blue och efter den ett jubileumsnummer där jag bl.a kikar på det jag gett ut (komplett index i bild och text). Sedan handlar det om att knyta ihop påsen. Den som är intresserad kan alltid följa det som sker i min värld på bloggen. http://retrofuture.blogg.se/ .

Jag lade ner samtliga hemsidor för en tid sedan, inklusive Den svenska Victory hemsidan. Hade tänkt göra det den sista december, men en av sidorna hackades och då plockade jag ner rubbet. Trappar ner i vilket fall som helst. Om ett par år har jag det här i backspegeln.

Micke

Att skapa är att leva.

Sv: Montana Blue

Det har gått en tid sedan mitt första inlägg om serieversionen av Montana Blue så det är dags för en uppdatering. Det som har hänt är att serien kommer att gå ut via de fyra sista numren av min tidskrift RETROFUTURE (7-10) och de första 18 sidorna har just publicerats i nr 7. Serien försenades en aning, och under tiden passade jag på att fira mitt 100-nummersjubileum som fanzinemakare med ett gigantiskt 104 sidigt dubbelnummer ifjol, med Deep Purple party här i Östersund som grädde på moset (hade ju en Purpletidskrift i många år förut).

Här kring Östersund så delas RETROFUTURE ut gratis i ett projekt som har med lokalkultur att göra, men ett fåtal exemplar öronmärker jag för de som kan tänkas vilja läsa Montana Blue-serien ute i landet. Ni kan skicka 60 kr till PG 191 04 27 - 2 / Michael Eriksson, så kommer ett exemplar hem till er på stört. Jag har några exemplar av den tryckta originalnovellen kvar, den som lägger in 60 spänn till kan få en sådan också. Många bilder från två fotosessions med modell i den.

Jag är extremt stolt över serien, Richard Svensson har haft fria händer och han har gjort ett fantastiskt arbete. Jag är öppen för att skicka exemplar till bloggar och kulturtidskrifter.

Min gamla blogg Kultportalen finns inte längre, jag kör mitt på min engelskspråkiga blogg Trinkelbonker numera (sedan augusti 2012). En rätt så serievänlig blogg.

http://trinkelbonker.wordpress.com/

Jag kan se att intresset funnits här på forumet, det känns bra. Nu kör vi.

MICKE

Att skapa är att leva.