1 Senaste redigerad av SebastianSandberg (2012-02-22 01:00:49)

Tråd: Rösta på Svenska Superserier #15:s omslag!

Då var det dags igen! Fram till tisdag den 28:e vid midnatt så pågår denna omröstning på Sci-Fi Nytts Forum, på Serieforum, Seriefrämjandets Forum och Facebook. Det är upp till er att bestämma vilken framsida det är som kommer att pryda vårat femtonde nummer! Bland de som röstar så lottar vi ut tre exemplar av Svenska Superserier #15, så glöm inte att berätta vilka ni är som röstar så att era namn kan läggas till i potten!

Vi har lyckats klämma fram tre kandidater även denna gång, så det är bara att sätta igång och rösta!

1. Mario Toro och Sebastian Sandberg
http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/020/c/d/sss_15_cover_candidate_by_speedslide-d4n1w0g.jpg

2. Viktor Matiesen, Daniel Schenström och Sebastian Sandberg
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/050/6/6/sss_15_cover_candidate__2_by_speedslide-d4q8mmz.png

3. Cayza och Lars Johansson
http://img.photobucket.com/albums/v309/Predabot/Northern%20Stars/SSS15_exempel.jpg

=====

Så var det dags igen! Dags att komponera omslaget för nummer 15! Ja, ni hörde rätt, vi har inte ens fått ut nummer 14 i butik än och vi är redan på gång med nummer 15! I detta nummer, så finner vi den sista delen av "Nordens Stjärnor - En Hobby för Alla" av Elof Johansson, Mario Toro och Thomas Fels, andra delen av vårat crossover-projekt Förgöraren! av Sebastian Sandberg, Mario Toro och Viktor Matiesen och vi introducerar även den nya serien "Urban Queens" av Olov Redmalm.

Det enda vi kräver utifrån omslaget är att det speglar innehållet av tidningen, någon eller flera av de tre serier som nämns ovanför.

Har ni några frågor eller söker info som kan hjälpa utformandet, maila [email protected]

Vilket format ni skapar ert alster i, eller vilket media spelar ingen roll, men det slutliga omslaget kommer att vara 2100x3150 pixlar och 300 dpi. Av det kommer en yttre marginal skäras bort och området som blir kvar är 1988x3075 pixlar. Om ni har förslag på layout, föreslå på! Det viktigaste är att ni har kul!

Tänk på att Svenska Superseriers logo tar upp en del område och att det måste finnas plats för lite text om numrets innehåll utan att täcka för mycket. Den här gången så tillkommer det även en lite större banner/logo för Förgöraren på omslaget, så tänk även på det!

Deadline är 21:a februari! Ni har en månad på er! Lycka till!

När tävlingsperioden är över, så kommer vi att hålla en omröstning under en vecka här, på Sci-Fi Nytts Forum och på SerieFrämjandets forum. Vinnaren får pryda våran framsida, medan de andra bidragen kommer jobbas in på ett eller annat sätt, som baksida, som bakgrund, vadsomhelst! Eller, ifall omslaget eventuellt passar för nästa nummer också, så kan det få försöka igen där.

Håll koll på denna post för uppdateringar på priser till de som röstar, tre gratisex av nummer 15. Alla som bidrar till omslagstävlingen får också ett gratisex!

Vårat första bidrag, från Mario Toro och Sebastian Sandberg, som också visar väldigt bra hur mycket plats som logon kräver i överkant.

http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/020/c/d/sss_15_cover_candidate_by_speedslide-d4n1w0g.jpg

Sv: Rösta på Svenska Superserier #15:s omslag!

Då var ämnet redigerat! Dags för omröstning! Lycka till!

Sv: Rösta på Svenska Superserier #15:s omslag!

Nr 1, Toro-Sandberg.

Sv: Rösta på Svenska Superserier #15:s omslag!

Vi ursäktar förseningen av resultatet!

Vinnare är då Cayza/Lars Johansson, våran baksida blir Mario Toro/Sebastian Sandberg, och Viktor Matiesen/Daniel Schenström/Sebastian Sandberg blir illustration för butiksguiden i nummer 15!

Vi återkommer om vilka som vinner gratisexen!