Tråd: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Dags att rösta, gott folk! Den här gången, trots semestermånaderna, lyckades vi skrapa fram tre finfina omslag! Bara ett kan pryda våran framsida dock, så sätt igång att rösta! Glöm inte att ni som röstar (Förutom oss redaktörer och de som bidrar med materialet, som redan säkrat personliga ex) har chans att vinna ett av tre gratisex av nummer 14 när tidningen släpps före alla andra! Glöm inte att nämna vilka ni är som röstar så att vi vet vart vi ska skicka dem! Nå, det var väl allt, låtom oss rösta! Röstningen pågår även på Serieforum, Sci-Fi Nytts Forum och Facebook! Dubbelröster räknas inte! Röstningen pågår till den 14:e augusti!

1. Sebastian Sandberg
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/206/e/9/sss_14__cover_candidate_by_speedslide-d41ldq5.jpg

2. Daniel Schenström
http://www.griffindesign.org/omslag14web.jpg

3. Per Löfgren
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/212/d/3/sss_14_cover_candidate_2_by_speedslide-d429teq.jpg

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Nr 1, som har det intressantaste konceptet.

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Nr 2 är den som bäst väcker mitt intresse.

Tuggbuss Wallin

- Use the Batfish Robin!

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Jag röstar på nr. 2, och flikar in att jag även röstar på Serieforum, så kom ihåg att inte räkna mig dubbelt.

Ethno-postmodernism in an Albert Speer pattern dominates.

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Då kan jag nämna att jag föredrar 2:an. Även jag har redan röstat ( Facebook) så ni inte räknar min röst flera gånger. Var nära att lämna in ett bidrag själv, men insåg att jag inte skulle hinna innan deadline.

/ Jonas

Det finns två sorters vansinne, det ena och det andra... ... yikes big_smile

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Samma problem. Jag har fått vad som kallas frozen shoulder och det gör ont att ens klicka på datormusen eller teckna mer än nån bild om dagen, och då går det långsamt. (Käkar smärtstillande..)

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Uppdatering på omslagsomröstningen: Daniel Schenströms omslag leder med 21 röster efter att ha lyckats dra ifrån den tidigare ytterst jämna fördelningen av röster mellan honom och Sebastian Sandberg, som själv har 16 röster, medan Per Löfgren bär sin tredjeplats och 5 röster med all den heder som sig bör! Det är inte försent att rösta än, den 14/8 så stänger omröstningen, tills dess är vinnaren inte säkrad!

Sv: Rösta på Svenska Superserier 14:s omslag!

Vi har en vinnare! Daniel Schenströms bidrag, med poängrekord på 23 röster, är SSS #14s officella framsida! Sebastian Sandberg hamnar på baksidan, medan Per Löfgrens bidrag kommer att jobbas in i tidningen! Vi ska nu samla ihop namnen på de som röstat, så kommer vi att dra tre personer som vinner varsitt ex av tidningen när den har tryckts! (Medarbetare och redaktörer ingår INTE i denna utlottning!) Vi återkommer när lottningen har gjorts!