Tråd: "Drabanterna" snart i en brevlåda nära dig...

Hej alla glada fanzinemakare/fans. Jag har tryckt en tidning på 24 sidor om mina 30 år som fanzinemakare där en serie med titeln "Drabanterna" finns med. Då tidningen är gjord för att ges bort till intresserade så ser jag gärna att lite seriefans hör av sig så att serien ifråga hittar in i diverse fanatikers arkiv för eftervärlden. Det är nog mest rockare som hör av sig annars tror jag.

Skicka ett mail med adress så skickar jag ditt ex så snabbt jag kan. Har du fått ett ex kan du kanske lägga en kort kommentar här så att folk kan se att det inte rör sig om nån bluff. "Drabanterna" tecknades 1976 och är glad men (naturligtvis) amatörmässig. Det är lite Errol Flynn över det hela...de brister ut i glad sång etc. Men vafan, än är det inte förbjudet att ha lite skoj.

Micke Eriksson
[email protected]

Att skapa är att leva.

Sv: "Drabanterna" snart i en brevlåda nära dig...

Ett tillägg. Jag ser nu slutet på min svenska fanzineutgivning. Det är slut efter en tidning som jag ger ut i höst (runt oktober-november), där jag ämnar knyta ihop påsen. Det är svårt att ge ut fanzines i Sverige. Tidningen som är omnämnd på den här tråden - min promoutgåva LEKTYRENTUSIASTEN som innehåller serien Drabanterna - kommer att pytsas ut tills den är borta. Det är välan ett par hundra exemplar kvar.

Micke

Att skapa är att leva.

Sv: "Drabanterna" snart i en brevlåda nära dig...

Ibland ar tystnaden skrammande.

Sv: "Drabanterna" snart i en brevlåda nära dig...

Jag klagar inte. Jag byter språk istället. Nu blir det utgivning på engelska istället. Men visst fan kunde det vara lite bättre fart därute i kultursverige...

Micke

Att skapa är att leva.

Sv: "Drabanterna" snart i en brevlåda nära dig...

Ett par tillägg.

Lektyrentusiasten har nu delats ut i över 350 ex och de sista 60-70 tänker jag låta ingå i en paketdeal med gamla lösnummer så att de som verkligen har ett intresse i detta får ta del av även detta nummer. Så erbjudandet om att få utgåvan gratis upphör nu.

Har publicerat ett fanzine på engelska nu, SLICE 2008, men det blir nog en engångsgrej. Kul att ha gjort det dock. Funderade på att byta språk på detta i våras men har ändrat mig.

Jag är nog inne i slutspurten som fanzinemakare, men det blir några få till, spritt över längre tid. Tänker ge ut ett nummer 2009. Det blir det åttioåttonde sedan 1978.

Micke

Att skapa är att leva.