Tråd: Jycken

Niklas Eriksson har skapat Sveriges svar på Fang and Eno, Duplex. Underbar, karakteristisk stil. Finns det någon som kan skicka hela strippen där Killian sitter i husses knä och får frågan, `vad har du gjort i dag, Killian?´ Han svarar, `Retat grannens Chiahua." Jag vill gärna visa episoden för en bekant.

Tack

Sv: Jycken

Aldrig hört talas om vare sig honom eller serien. Vart har den varit publicerad?

Tuggbuss Wallin

- Use the Batfish Robin!

Sv: Jycken

Killian har gått bl.a. i Pondus. Niklas Erikssons hemsida verkar ha tagit paus för tillfället, annars hade man kanske kunnat hitta den där.

Jag tycker inte om att prata om tvångstankar men jag kan inte låta bli
http://www.idiotmusik.com

Sv: Jycken

Killian publiceras regelbundet i Pondus. Niklas Eriksson gör även en brutal sportserie för Göteborgs-Posten (som även den har glimtat förbi i Pondus) kallad "På nedflyttningsplats".

Sv: Jycken

Här är hans gamla hemsida, dock utan den nämnda strippen:
http://web.telia.com/~u90121205/

Sv: Jycken

www.niklaseriksson.se är ny hemsida.

Kontaktuppgifter finns där, hör av dig så kan jag sända strippen i fråga.

Sv: Jycken

Övrig info: serien Killian syns regelbundet i serietidningen Pondus. Serien har gått dagligen på Västerbottens-Kurirens seriesida. Serien har varit gästserie i Dagens Nyheter och den har även synts i hundtidningen Canis. Ett kort gästspel i norska Pondus kan också nämnas.

Serien ligger nu på is pga jobb med andra serier, men en liten best of-samling kommer att finnas på hemsidan, se ovan. (Sidan under uppbyggnad)

Mvh/ Niklas Eriksson

Sv: Jycken

Niklas Eriksson är extremt rolig som serietecknare.

Sv: Jycken

Jag har kommenterat Niklas serier tidigare. Leta om ni vill veta... big_smile

Sv: Jycken

Jag måste få "puffa" för att ni kan för en billig slant beställa 2 album ( som endast finns utgivna i små upplagor) av honom direkt och personligen, via hans hemsida/mail.

Gör en insats - Stöd din serietecknare! Lura stor-förlagen.