Tråd: refereringar till Bild & Bubbla-artiklar?

Hej! Jag hittade en smaskig artikel (i B&B) om Pelle Svanslös som jag tänkte lägga till Pelle Svanslös-posten, men när jag kollade runt för att se på vilket sätt man skriver det fann jag inga artiklar som innehöll det. Jag är ganska säker på att David Liljemark-artikeln innehöll refereringar där han varit med i B&B, så är det så att dessa har blivit borttagna av något skäl?

Stolt medlem i Flippiga Kids.

Sv: refereringar till Bild & Bubbla-artiklar?

Nej, jag tror du missminner dig på den punkten. Inget sådant har tagit bort mellan november 2005 fram tills nu för just den artikeln. Om du vill se hur vi gjort hittills kan du kolla dessa:
http://seriewikin.serieframjandet.se/in … er_%282%29
http://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Batman

Man kan gärna utgå från Johan Blixts index på SeF:s hemsida (under B&B-rubriken), så slipper man skriva in så mycket själv...

Recensionerna är jag tacksam om vi låter bli just nu. Det hänger nämligen ihop med ett större projekt som körs vid sidan om, men förhoppningsvis kommer vi kunna länka till gamla recensioner framåt hösten.

3 Senaste redigerad av mikke schirén (2006-05-10 06:57:50)

Sv: refereringar till Bild & Bubbla-artiklar?

När det gäller artiklar från B & B så måste vi ha tillstånd av den som har skivit den om man vill lägga in hela eller delar av artiklar i wikin.

Se:
http://forumet.serieframjandet.se/viewt … 353#p17353

Sv: refereringar till Bild & Bubbla-artiklar?

Jag syftade på att berätta när det var skrivet i Bild & Bubbla, som i Frank Miller-artikeln. Ursäkta att jag uttryckte mig lite diffust, och tack för svar!

Stolt medlem i Flippiga Kids.